Sådan kommer du videre med dit boligsalg

Er dit boligsalg gået i stå og trænger du til at komme videre fra din nuværende bolig? Lange liggetider plager mange, som gerne vil videre i livet og komme væk fra deres gamle bolig. Men du kan faktisk gøre meget selv, for at sætte skub i salget af din bolig. Du får et par tips til, hvad du blandt andet kan gøre i denne artikel.

 

Opdater indretningen i boligen

Et af de vigtigste punkter, når du skal sælge din bolig, er når der kommer personer til fremvisning. Når der kommer personer og kigger på din bolig, er det vigtigt at boligen efterlader et godt indtryk, så de får lyst til at købe din bolig.

For at komme videre med salg af din bolig, er det derfor en god idé at fokusere på at skabe et godt indtryk, når du holder fremvisninger i din bolig.

Det er først og fremmest vigtigt, at der ikke er synlige skader på boligen. Hvis synlige skader er noget af det første der møder de potentielle købere, ser de en masse arbejde i at gøre boligen flot hvilket kan være svært at overskue. Det resulterer derfor i, at de i stedet vælger en anden bolig.

Når du har fået styr på eventuelle skader, er det tid til at opdatere indretningen i din bolig, så du skaber en enkel indretning, der er nem at overskue for de potentielle købere. Hvis der er mange møbler og rod, er det svært for køberne at se hvilke muligheder der er med din bolig.

Du kan med fordel overveje, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af din bolig, for at skabe et godt indtryk hos de potentielle købere. Det kan fx være ved at male boligen, så den virker mere ny end ellers. Det virker måske som en lille ting at male boligen, men det kan være en afgørende forskel i sidste ende. Du kan med fordel købe malingen online, fx hos Malgodt, for at spare lidt penge.

 

Find den rigtige ejendomsmægler

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at have en god ejendomsmægler på opgaven, som kan reklamere for din bolig og hjælpe dig med at få solgt boligen hurtigst muligt.

En ejendomsmægler kender boligmarkedet utrolig godt og kan på den måde hjælpe dig med at få solgt din bolig på den bedst mulige måde.

For at sætte skub i salget af din bolig, er det derfor vigtigt at du er allieret med en ejendomsmægler, der kan hjælpe med at sælge din bolig.

Hvis du allerede har en ejendomsmægler på opgaven, kan du overveje at skifte til en ny ejendomsmægler som måske har nogle andre idéer til, hvordan din bolig bliver solgt hurtigt, så du kan komme videre.

 

Overvej prissætningen på huset

Ved salg af bolig, er det vigtigt at du har sat den rigtige pris på din bolig, så du hverken sælger den for billigt men heller ikke har sat prisen for højt.

Hvis prisen er sat for højt, vil det blive svær at få solgt boligen. Hvis salget af din bolig har stået stille længe, trods få skader og en god ejendomsmægler på opgaven er det måske prisen du skal genoverveje.

Når du skal finde ud af, om din bolig har den rigtige pris, er du nødt til at kigge på lignende boliger i området og se hvad de er blevet solgt til, for at sætte en pris der passer til boligmarkedet i området omkring boligen.

Skriv et svar