Findes kviklån uden renter og gebyrer

Er det muligt at optage et kviklån gratis? Det kan det være i visse tilfælde. Altså ikke gratis i den forstand, at du ikke skal betale lånet tilbage. Det er jo stadig et lån. Nej, der menes gratis lån i den forstand, at der ikke er renter og gebyrer på kviklånet. Det kan være en rigtig god mulighed for dig, hvis du lige står og mangler penge til en ferie, et par nye sko eller måske til et kursus.

Kviklånets renter og gebyrer

Det er ingen hemmelighed, at renterne og gebyrerne godt kan være høje på kviklån. Derfor holder mange sig også fra dem. Der er som regel både gebyrer for stiftelse af lånet og administrationsgebyr. Hertil kan komme andre gebyrer. Det skal dig lige siges, at gebyrerne i dag ikke er så høje, som de var før i tiden.

Kviklån uden renter og gebyrer som førstegangslåner

Hvis du er førstegangslåner, kan det ofte være muligt for dig at låne mindre beløb uden at skulle betale renter og gebyrer. Det er som regel med et maksimalt lån på 5.000 kroner. Det man også skal være opmærksom på her er, at lånet skal være betalt tilbage i løbet af kort tid. Ofte i løbet af 1 måned. Når du optager sådan et lån, skal du altså stadig være meget bevidst omkring, at du kan betale lånet tilbage igen. Overvejer du at optage et mindre kviklån, så kan dette være en god mulighed for dig. Det vil altså være et billigere lån, fordi der ikke er nogle gebyrer eller renter.

Som alternativ til et førstegangslån uden renter og gebyr, kan man også kigge efter lån med afdragsfrihed. Et lån med afdragsfrihed betyder, at du kan sætte tilbagebetalingen på pause i en måneds tid. Pengene skal selvfølgelig stadig tilbage til udbyderen, men har du ikke så meget økonomi i økonomien i lige den måned, kan det være en fin idé. Der er mange udbydere af kviklån, og derfor kan det være en fordel at bruge noget tid på at sondere markedet, inden du tager et lån.

Hvorfor gør låneudbyderne det?

Hvorfor tilbyder låneudbyderne de her kviklån uden renter og gebyrer? Det er der en simpel årsag til. Når man har taget et kviklån, vil man nemlig være mere tilbøjelig til at tage et mere. Giver udbyderne en god oplevelse, kan det jo være, at du kommer tilbage til dem igen, og så kan de begynde at tjene penge på renter og gebyrer.

 

Skriv et svar