Dansk design vi kan være stolte af 

Danmark er verdenskendt for solidt og innovativt møbeldesign, og vi har særligt 3 danske mærker, vi kan være ekstra stole af, da disse er kendt og brugt verden over, og har været det i årtier.

Vil du sikre, at dit hjem udstråler kvalitet og stil, så bør du som minimum investere i én af følgende brands.

Montana – Fyns stolthed 

Montana er bedst kendt for den klassiske reol, der kommer i mange størrelser, former og farver. Men Montana producerer også stole, borde, skænke og alskens andre møbler. I princippet kan du indrette hele din stue blot med møbler fra dette anerkendte danske mærke, der fremstiller møbler i høj kvalitet, og som holder hele livet

Et møbel fra Montana passer ind i enhver stilart, og løfter indretningen i et hvilen som helst hjem. 

B&O – Når lyd og design går op i en højere enhed

Bang & Olufsen er dansk lyddesign når det er bedst. B&O lancerede sit første produkt i 1925, og har siden sat Danmark på verdenskortet igen og igen. Produkterne fra B&O er tidsløse klassikere, der er teknisk overlegne – funktion og design i verdensklasse. 

Hos b og o Horsens kan du udforske de mange design i lækre omgivelser og i en opsætning, der på bedste vis simulerer et hjem. B&O er særligt kendt for deres højtalere og deres TV.

Piet Hein 

Matematiker og designer Piet Hein har igen og igen gjort danskerne stolte med sine smukke møbler og lamper, der alle er designet med udgangspunkt i geometrien. 

PH-lampen er kendt og elsket verden over, og det samme er superægget og superellipsen. Piet Hein har i den grad en stor rolle i dansk designhistorie, og hans kreative og logiske tilgang til design og stil har inspireret og motiveret igen og igen. 

 

 

Skriv et svar